Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Налагодження мостів з зарубіжними університетами

25.10.2018

Начальник відділу міжнародних зв’язків доцент Едуард Балашов взяв участь у заняттях в рамках Міжнародного тренінгового тижня, котрий відбувався на базі багаторічного партнера НУОА - Університету Бейра Інтеріор (м. Ковільян, Португалія).

У цьому Тренінговому тижні взяли участь 24 науково-педагогічних та адміністративних працівників, які представляли 14 університетів з 12 країн. Учасники мали можливість ознайомитись з перебігом процесу інтернаціоналізації та програм міжнародної студентської і викладацької мобільності, а також ознайомитись з діяльністю Університету Бейра Інтеріор.

Це була безпрецедентна ініціатива, яка об’єднала учасників з Вірменії, Естонії, Ірану, Казахстану, Молдови, Чорногорії, Польщі, Португалії, Росії, Сербії, Туреччини та України. Однією з переваг цієї ініціативи було те, що до складу присутніх увійшли як університети з країн Європейського Союзу, так і з країн, які не входять до ЄС.

«Ця подія дозволила нам зустрітися з представниками університетів з інших країн, зрозуміти, як вони працюють, як вони готують і виконують свої проекти а також як ми можемо розпочати нове та інтенсифікувати існуюче співробітництво з університетами кран Європейського Союзу», - інформує Е. Балашов.

Міжнародний тренінговий тиждень є частиною виконання НУОА стратегії інтернаціоналізації університету у сфері міжнародної мобільності студентів і викладачів, а також стратегії розвитку університету на 2016-2026 рр.