Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії розповіли про можливості працевлаштування

23.11.2018

У Національному університеті «Острозька академія» 22 листопада відбулася презентація платформи для пошуку роботи «Громадський простір» та консультаційний пункт спільно із фахівцем Центру зайнятості – начальником відділу активної підтримки безробітних Людмилою Вус-Столярчук.

«Громадський простір» презентувала студентка 3-го курсу факультету міжнародних відносин і керівник підрозділу фандрайзингу та комунікації із роботодавцями Братства спудеїв Олександра Вако. Співорганізатором заходу був відділ працевлаштування студентів та студентка 5-го курсу гуманітарного факультету Наталія Веляник.

Олександра розповіла про платформу «Громадський простір», зокрема, про її можливості, влаштування на стажування, пошук партнерів, формування пропозиції та запиту щодо роботи. За словами Олександри, в організації також можна волонтерити, тобто презентувати організацію, її діяльність. «Громадський простір» – це майданчик для поширення актуальної інформації серед зацікавленої аудиторії. Портал також надає підтримку громадським і благодійним проектам. Загалом, платформа представлена передусім для спілкування, обміну досвідом та пошуком інформації і партнерів.

Людмила Вус-Столярчук прочитала лекцію для студентів, під час якої наголосила, на чому акцентувати увагу при підготовці до співбесіди, виборі одягу та, як уникнути складних запитань. Фахівець також розповіла про правильність складання резюме та наголосила на найбільш уживані помилки. Начальник відділу активної підтримки безробітних завершила свою лекцію розповідями-порадами із реальних ситуацій, які можуть відбутися на співбесіді та побажала усім вдалого навчання й успіхів на ринку праці.