Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Збори трудового колективу Острозької академії

21.12.2018

У Національному університеті «Острозька академія» 20 грудня відбулися Збори (конференція) трудового колективу вишу. Традиційно наприкінці календарного року ректорат Острозької академії звітує перед своїм колективом про виконану роботу.

Першим звітувався ректор НаУОА, професор Ігор Пасічник щодо виконання умов контракту з Міністерством освіти і науки України, виконання положень статуту навчального закладу, показників ефективності використання державного майна, показників ефективності підготовки науково-педагогічних кадрів через аспірантуру та докторантуру, видання підручників, посібників, науково-методичної літератури та дотримання законодавства у сфері діяльності закладу вищої освіти.

«Щиро хочу в подякувати вам, мої шановні колеги-педагоги. Якби не ваша наполеглива праця, то ми б не мали таких високих показників розвитку нашого університету. Ми маємо багато перспектив для зростання. Тому хочу побажати усім нам згуртованості навколо нашої Альма-матер та наполегливості»,  – зазначив Ігор Пасічник.

Проректор з навчально-наукової роботи Острозької академії, доктор філософських наук, доцент Дмитро Шевчук розповів про наукові досягнення університету. Він зазначив, що цьогоріч викладачі опублікували понад 300 наукових матеріалів у різноманітних збірниках та журналах,  а також 24 статті у виданнях SCOPUS / Web of Science.

На важливості проведення у виші виховних заходів закцентувала увагу проректор з навчально-виховної роботи Острозької академії, професор Руслана Каламаж. Також звітами та планами на перспективу з колективом Острозької академії поділилися декани факультетів та директор Інституту права ім. І. Малиновського. Цьогоріч  університет може пишатися своїми досягненнями, тому що низка студентів стали переможцями всеукраїнських олімпіад, конкурсів наукових робіт, галузевих змагань тощо.

Окрім того, за порядком денним відбулося затвердження  складу комісії з трудових спорів та внесення змін до положення про студентське самоврядування.