Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

«Візитівка-2018» в Острозькій академії

16.11.2018

Гумористичний конкурс «Візитівка-2018» відбувся у Культурно-мистецькому центрі Національного університету “Острозька академія” 15 листопада. Це щорічний конкурс до Міжнародного дня студента, в якому першокурсникам випадає нагода проявити себе та здобути звання найкращого факультету Острозької академії.

“Виступи були досить цікаві та насичені. Усіх першокурсників вітаю з «бойовим хрещенням» в Острозькій академії на цій сцені. Переконаний, що це був не останній ваш виступ, у вас все тільки розпочинається”, – звернувся до студентів голова журі, випускник Острозької академії Олександр Харчук.

За перемогу в конкурсі «Візитівка» змагалися шість команд. Вони презентували відеоролики, танцювальні та вокальні номери, а також розігрували гумористичні мініатюри, демонструючи свої таланти. Перше місце цьогоріч посіла команда факультету романо-германських мов.

“Мої сподівання виправдалися, адже я очікувала весело провести час. Дуже сподобалися виступи усіх факультетів, вони згуртувалися, стали однією командою й показали результат майже тримісячної роботи. Звичайно, я вболівала за свій факультет і для мене вони найкращі”, – поділилася враженнями студентка другого курсу факультету політико-інформаційного менеджменту Вікторія Бродосюк.