Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Вітаємо Мирослава Скорика з ювілеєм!

12.07.2018

Сьогодні Почесний доктор Острозької академії, всесвітньо відомий український композитор Мирослав Скорик святкує 80-річний ювілей.

Із теплотою в серці та вдячністю згадуємо відкриття Вами в Острозькій академії цьогорічного фестивалю “Острог. Ренесанс-2018” та Вашу мудру інавгураційну промову. Пишаємося тим, що Острозька академія має у Вашій особі щирого друга, а Ваше ім’я тепер назавжди вписане у новітню історію Острозької академії.

Бажаємо Вам, Мирославе Михайловичу, міцного здоров’я на довгі роки, щастя, достатку, благополуччя та натхнення до нових творчих звершень.

Нехай пройдене і здобуте Вами на життєвих дорогах буде опорою і запорукою нових успіхів, а всесвітнє визнання Вас як композитора продуктивно працює на благо нашої держави. Невичерпних сил Вам, наснаги, поваги і шани від людей, родинного затишку, здійснення всіх задумів і мрій.

Нехай над Вами завжди буде Боже благословення.

Завжди будемо раді бачити Вас гостем нашого університету.