Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Благодійний концерт від артистів-патріотів до Дня Збройних сил України

10.12.2018

У Культурно-мистецькому центрі Національного університету “Острозька академія” до Дня Збройних сил України та Дня волонтера відбувся концерт заслуженої артистки України Божени Дар, заслуженого артиста естрадного мистецтва України, володара першої премії вокалістів у Лондоні Ростислава Кушини та акордеоніста-віртуоза Юрія Дякунчака.

Організаторами концерту були місцевий підприємець, генеральний директор групи компанії ТОВ «Дедденс Агро» та ТОВ «Ріттер біо агро» Віктор Щербачук, а також громадська організація «Золоті леви чорної сотні» в особі її керівника Тараса Мацюка. Гості ознайомилися з історичним містом Острогом та доторкнулися до святої книги, оригіналу Острозької Біблії.

Своїми виступами артисти надихають бійців на сході, а ще їздять всією Україною, аби підтримати сім’ї військових. Божена Дар — заслужена артистка України подарувала усім присутнім незабутні враження та емоції від виконання своїх пісень. Співачка  каже, що вважає своїм обов’язком у скрутні часи підтримувати бійців і не розуміє тих артистів, що своїм талантом під час війни заробляють гроші, виступаючи по той бік кордону.

“Мені не зрозуміло, чому артисти, які з нами виступають на одних сценах, їздять в Росію і співають там, заробляючи криваві гроші. Усі ми прекрасно знаємо, хто ці люди. Таких вчинків я абсолютно не підтримую”, — зауважує Божена Дар.

Дотримується того ж принципу й талановитий естрадний співак Ростислав Кушина та провідний концертмейстер й акордеоніст-віртуоз Юрій Дякунчак. Вони також їздять містами, пропагують українську музику, підтримуючи сім’ї бійців та тих, хто на передовій.

Усі присутні залишилися під враженням від концерту таких артистів і ще довго не хотіли відпускати їх. Тому приємним бонусом стали виступи на біс та подарункові сертифікати від підприємця  Віктора Щербачука. А від «Чорної сотні» військовим подарували ікону, яка буде оберігати їх. Меценатів відзначили грамотами за активну життєву позицію та плідну громадську діяльність.