Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозька академія та Рівненська юстиція підписали Меморандум про співпрацю

10.10.2018

У Національному університеті «Острозька академія» 8 жовтня відбулося відкриття  святкування тижня Навчально-наукового інституту ім. І. Малиновського. В рамках цього заходу начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксана Сальчук та ректор Національного університету «Острозька академія» Ігор Пасічник підписали Меморандум про співробітництво.

«Сьогодні була тут уперше, але чула багато позитивних і гарних відгуків про навчальний заклад, професійний викладацький склад, високий рівень підготовки випускників. Та й власне сама у цьому переконана. Адже у нашому управлінні працюють випускники юридичного факультету вишу. То ж сподіваюся, що вже започаткована співпраця буде продовжуватися й надалі. І на роботу в органи юстиції будуть приходити розумні, ініціативні, активні випускники  –  юристи Острозької академії»,  – зазначила на своїй  Facebook сторінці Оксана Сальчук.

Меморандум передбачає обмін інформацією в сфері правозахисної, наукової, освітньої діяльності, проекти і програми, проведення круглих столів, семінарів, тренінгів, майстер класів, конференцій, взаємні візити та здійснення наукової та практичної діяльності у сфері забезпечення верховенства права і свобод людини і громадянина на основі рівноправності.