Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Рекрутингові та кадрові агенства: заробляєте ви чи на вас?

10.10.2018

До Національного університету «Острозька академія» 9 жовтня у рамках проекту «Alumni talks» завітала випускниця 2000 року, директор з рекрутингу Foreign Personnel Service, експерт з питань міграції соціальної компанії «Партнерство та працевлаштування» Анна Слатова.

До слова, в Острозькій академії з 2016 року проводиться цикл зустрічей із успішними випускниками університету, під назвою «Alumni Talks».

Зі студентами університету Анна Слатова спілкувалася на тему: «Міжнародне працевлаштування: досвід сучасного рекрутингу» на прикладі агенства Foreign Personnel Service.

Foreign Personnel Service – це українське рекрутингове агентство, яке займається працевлаштуванням в Польщі, спільно з польською компанією GreyGoose Outsorcing .

Анна Слатова детальніше розповіла про завдання та мету агентства:

«GreyGoose Outsorcing виконує всю роботу, пов’язану з управлінням персоналу, зокрема оформленням документації, навчанням, проживанням, нарахуванням та виплатою заробітної плати. Фактично, ми є прямим роботодавцем, з яким кандидат укладає офіційний договір щодо працевлаштування. Варто зазначити, що все це ми робимо абсолютно безкоштовно – у цьому і є відмінність між кадровим агентством, яке за вакансію вираховує в подальшому кошти із заробітної плати працівника, та рекрутинговим агентством, якому гроші нараховує офіційний роботодавець, котрий потребує людей на робочі місця. Тобто коли з вас вираховують гроші за працевлаштування – вас дурять: заробляєте не ви, а на вас».

 До того ж, пані Анна запропонувала співпрацю студентам, яка принесе не тільки користь для їхньої наукової діяльності, а й відповідну оплату їхньої праці. Foreign Personnel Service пропонує студентам долучитись до аналітичних досліджень агентства, проводити польові дослідження, зіставляти показники у соцопитуваннях, проведених до того.

Усі охочі співпрацювати з Foreign Personnel Service можуть подати свої вакансії до деканату політико-інформаційного менеджменту і стати частиною відомої рекрутингової компанії.