Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Економічний квест для студентів Рівненського коледжу економіки та бізнесу

06.12.2018

У Національному університеті «Острозька академія» 5 грудня  відбулася  інтелектуальна гра «Економічний квест». До академії завітали 53 студенти Рівненського коледжу економіки та бізнесу, під керівництвом викладачів фінансово-кредитних дисциплін Людмили Самсон та Світлани Ковальчук.

Інтелектуальний квест розробили та провели для них студенти економічного факультету Національного університету «Острозька академія», учасники волонтерського корпусу на чолі із головою, студенткою 2 курсу Наталією Мосійчук. За результатами гри команди переможці були нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта команд отримали дипломи за перемогу у різних номінаціях.

Організатором та модератором професійно зорієнтованої зустрічі студентів та викладачів коледжу та академії була заступник декана економічного факультету з профорієнтаційної роботи, кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів, обліку і аудиту Юлія Харчук.

З вітальним словом та виступом щодо особливостей навчання за спеціальностями економічного факультету до учасників заходу звернулася декан економічного факультету, доктор економічних наук, доцент Людмила Козак:

«Тісна співпраця між нашими навчальними закладами повинна перейти на якісно новий рівень. Перший крок ми зробили з вами сьогодні. Однак, на цьому ми не прощаємося, а зустрінемося з Вами 11 грудня у стінах рідного вам Рівненського коледжу економіки та бізнесу. Ми з колегами детальніше розповімо вам про специфіку економічних спеціальностей Національного університету «Острозька академія» і спробуємо змоделювати вашу подальшу професійну кар’єру».