Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Спудеї академії – на «Судових дебатах ім. Ф. Джессапа»

01.03.2016

Студенти «Острозької академії» представили наш університет на національних раундах із міжнародного публічного права «Судові дебати ім. Ф. Джессапа». Змагання проходили в Києві 26-28 лютого.

Взагалі цього року в дебатах взяли участь команди юридичних факультетів  із 12-ти університетів України. Такий конкурс – це можливість для студентів-правників проявити себе у міжнародному публічному праві. Дебати проходять за правилами Міжнародного Суду (основного судового органу ООН) і мають як усну, так і письмову форму.

«Jessup Moot Court» – це три дні цілковитого задоволення, драйву, самовдосконалення та шаленого серцебиття,
ділиться враженнями учасниця Тетяна Козловська.
Бути серед кращих, змагатися з кращими, спілкуватися із чудовими, самодостатніми та успішними людьми, сміятися і плакати одночасно – основна мотивація участі у змаганнях. Більше того, це можливість донести і викласти свої знання, думки, свою точку зору, почути у відповідь схвальні слова і про те, що потрібно розвивати. Після цього отримуєш неймовірний цінний досвід. Я безмежно вдячна усім, хто сприяв нашій участі, щира і величезна подяка нашому чудовому ректору Ігору Демидовичу Пасічнику, нашому досвідченому, талановитому і енергійному тренеру Марії Богданівні Цип'ящук! І мій лаконічний висновок: Jessup is always about being smart and confident!»

Також команда висловлює подяку за допомогу у підготовці до змагань Артему ОлександровичуФіліп`єву  та Олегу Павловичу Герасимчуку.