Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Абітурієнту ступеня бакалавра!

31.07.2015

Відповідно до листа МОН від 30 липня 2015 року №1/9-363 “Щодо Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України в 2015 році” та наказу МОН від 30.07.2015 р. «Про затвердження Змін до Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України в 2015 році» Національним університетом «Острозька академія» внесено зміни до Правил прийому у розділі IV пункт 2:

  • закінчення прийому заяв та документів у паперовій або електронній формі від вступників на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти, які вступають на перший курс для здобуття ступеня бакалавра: 18 година 02 серпня 2015 року;

  • оприлюднення рейтингового списку вступників, які вступають для здобуття ступеня бакалавра, із зазначенням рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення: не пізніше 12 години 06 серпня 2015 року;

  • виконання вступниками вимог до зарахування на місця державного замовлення: до 18 години 10 серпня 2015 року;

  • зарахування вступників на денну форму навчання на основі базової та повної загальної середньої освіти за державним замовленням: не пізніше 12 години 11 серпня 2015 року.

Розглянуто та схвалено на засіданні приймальної комісії НаУОА

(протокол №12 від 31.07.2015)