Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Один з найкращих дитячих хорів світу виступив в Острозькій академії

10.09.2012

У Національному університеті «Острозька академія» 10 вересня відбувся концерт Хору хлопчиків з міста Базель (Швейцарія). 

Базельський хор хлопчиків був створений у 1927 році як «Хор хлопчиків євангельсько-реформаторської церкви м. Базель». Зараз виступає як світський колектив, об’єднує в собі і католиків, і протестантів. Це один із найкращих дитячих колективів світу. 

Хор хлопчиків на чолі з диригентом Маркусом Тотчбайном об’їздив чи не весь світ. Серед країн, де вони побували з гастролями – Франція, Бельгія, Голландія, Англія, Німеччина, Польща, Росія, США, Угорщина, Фінляндія, Естонія, Австрія, Південна Африка, Бразилія, Італія. За час свого існування колектив брав участь у найбільш престижних музичних фестивалях.

У програмі, з якою колектив виступив в Острозькій академії, – твори композиторів від бароко до сучасності: Шютса, Мендельсона, Брукнера, Швідера, Сутермайстера, Гефті, Ранії, Маєра, Ялті, Дудли, Сисаска та Мозера.

Один з найкращих дитячих хорів світу виступив в Острозькій академії Один з найкращих дитячих хорів світу виступив в Острозькій академії Один з найкращих дитячих хорів світу виступив в Острозькій академії Один з найкращих дитячих хорів світу виступив в Острозькій академії Один з найкращих дитячих хорів світу виступив в Острозькій академії Один з найкращих дитячих хорів світу виступив в Острозькій академії