Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Нові впровадження та доробки обговорювали під час навчально-методичного семінару на факультеті романо-германських мов

09.02.2011

Щомісячний навчально-методичний семінар відбувся 9 лютого на факультеті романо-германських мов.

Мета семінару – інформування професорсько-викладацького складу факультету романо-германських мов про нові доробки та проекти.

Віднедавна Національний університет «Острозька академія» позиціонує себе як офіційний тестовий центр міжнародної компанії «Pearson Education». Тетяна Ширяєва, викладач кафедри англійської мови та літератури, презентувала професорсько-виклацькому складу концепцію щойно впровадженого тесту, його переваги для українських студентів та особливості  складання.  За словами Тетяни Михайлівни, налагоджена співпраця з компанією на базі факультету романо-германських мов триває вже близько 6 років.  А невдовзі  студенти Острозької академії вже матимуть змогу зареєструватися та впродовж травня-червня скласти тест на володіння іноземною мовою Pearson Tests of English General (PTE G).

До уваги присутніх Світлана Філонік, викладач кафедри англійської мови та літератури, представила розробку відеокурсу. Найближчим часом готується до публікації навчально-методичний посібник, як додаток до базового програмного матеріалу. Проект відеокурсу розробляється спільно з волонтером обмінної програми «Канада. Світ. Молодь» Кетрін Ралф.