Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Минув перший день VII Всеукраїнського турніру юних журналістів

29.04.2011

Три тури чвертьфіналу VII Всеукраїнського турніру юних журналістів відбулися 29 квітня в Острозькій академії. Перший конкурсний день подарував школярам безліч емоцій, натхнення та неоціненного досвіду.

Члени журі та учасники діляться виключно позитивними враженнями про початок Турніру.

Василь Бирзул, член журі:

-  Я задоволений прагненням наших молодих колег здобути перемогу у Турнірі та атмосферою, яка панує у цих стінах.  Конкурсанти вміють толерантно вести полеміку та предметно дискутувати. Відчувається те, що учасники володіють знаннями, але лише на теоретичному рівні, і цього трохи замало, щоб вміло оперувати певними журналістськими категоріями.

Карина Андрющенко, учасник команди «Royal Press»:

-  Сьогоднішній день відзначився великою кількістю вражень. Моя команда показувала різні результати, але примітним є те, що наші бали з кожним завданням покращувались і зрештою ми отримали найвищі оцінки у нашій групі. Мені сподобалося, що журі прокоментувало своє рішення щодо балів за виступи. Гра була толерантна, насичена і яскрава. Сподіваюся, так цікаво буде і надалі. Помітно, що напруження зростає, але це лише підкреслює, що кожна команда достойна перемоги.