Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозьку академію відвідав Петро Мага

02.03.2011

Студенти Острозької академії мали чудову нагоду поспілкуватися з заслуженим артистом України, сценаристом, актором, телеведучим Петром Магою. Він поділився зі студентською аудиторією своїми спогадами зі студентського, театрального і навіть родинного життя. Це дуже різнобічна особистість, яка змогла реалізувати себе у різних видах діяльності. Він пише пісні для багатьох українських виконавців, бере участь в організації різноманітних культурних заходів.

Крім того, Петро Мага спільно із Савіком Шустером веде телепередачу «Шустер Live». У діалозі зі студентами він наголосив на тому, наскільки важливо на сучасному етапі розвитку українського суспільства об’єктивно оцінювати історію України, діяльність ЗМІ та зміни у політиці. На прохання аудиторії Петро Мага продекламував власний твір, адже ця людина ще й прекрасний письменник. Ректор Ігор Пасічник сподівається, що така зустріч стане початком міцної дружби між Петром Магою й Острозькою академією.