Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Про нові інтелектуальні акценти сучасності

29.10.2010

Напередодні Дня народження Острозької академії до неї завітала щирий друг університету, член Наглядової ради, головний редактор газети «День» - Лариса Івшина.
 
Вона завжди приїжджає в академію з подарунками, а цього разу для подарунка була особлива нагода – День народження вишу, тому і приїзд став по-особливому святковим.
 
 Лариса Олексіївна подарувала Острозькій академії два фото, одне з яких отримало гран-прі від НаУОА на ХІІ Міжнародному фотоконкурсі «Дня» під назвою «Могутній рід» Олега Ніцко та «Букініст» Олександра Каднікова. Окрім бажання поспілкуватися зі студентами Ларису Олексіївну привела до Острога нова книга газети «День» «Екстракт +200», яку тут з нетерпінням чекали. Презентація відбулася у звичній для таких зустрічей формі діалогу та активного обговорення. 
 
Провідними темами цього спілкування стали політика дестанілізації – проблема, яку «День» останнім часом порушує на своїх шпальтах, перемішування культурних полів тощо. Про це і не тільки студенти ще довго говорили з Ларисою Івшиною після офіційної частини зустрічі. Вони обмінювалися враженнями, думками вже у неформальній обстановці і це ще більше надихало на нові теми та роздуми.