Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Випускниця Острозької академії презентувала свій літературно-науковий журнал

25.02.2010

У стінах Острозької академії відбулася презентація науково-літературного збірника для молоді «Шухляда», який упорядкували і видали Вікторія Каневська та Олена Черніговець. До збірки увійшло багато різнопланових робіт – віршів, прози та наукових статей. Багато опублікованої творчості належить саме студентам Острозької академії, які проявили ініціативу для створення альманаху. У рамках презентації «Шухляди» Вікторія Каневська представила аудиторії ще одну свою книгу «Блакитна зоря», яка нещодавно побачила світ.

Автори переконані, що «Шухляда» знайде свого читача і стане популярним виданням серед інтелектуальної молоді. Також автори неодноразово наголошували на тому, щоб молоді обдаровані люди надсилали їм свої творчі доробки, адже наразі готується наступний випуск «Шухляди».