Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

День зміни іміджу на факультеті романо-германських мов

24.02.2010

У рамках святкування тижня факультету романо-германських мов 24 лютого проходила акція «День зміни іміджу», що все стала доброю традицією серед студентів та викладачів факультету.

Студенти другого курсу вирішили зробити телепередачу «Світське життя з Катериною Осадчою-Острозькою». Переодягнені у співаків та акторів, студенти гуляли цілий день  коридорами академії у супроводі «телеведучої». А на п’ятому курсі студентки перевтілилися у гейш – дівчата у красивих кімоно провели увесь день у бесідах про гілку сакури. Викладачі ж факультету романо-германських мов теж відзначилися креативністю, їх можна було побачити у цей день в образі античних римських та грецьких богів.

Спудеї інших факультетів та гості залюбки фотографувалися з перевдягненими студентами-філологами. За словами учасників, «День зміни іміджу» – важлива складова святкувань тижня факультету романо-германських мов, воно об’єднує студентів і викладачів, демонструє оригінальні ідеї спудеїв.

Свято завершилося вечірнім шоу, під час якого лунали пісні іноземною мовою та виступала академічна команда КВК.