Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Випускники-2011 з міста Шепетівки знайомилися з Національним університетом «Острозька академія»

21.10.2010

20 жовтня студенти та викладачі факультету романо-германських мов Національного університету «Острозька академія» спілкувалися з майбутніми абітурієнтами. У рамках поїздки в історичний Острог, учні 10 та 11 класів  Шепетівського навчально-виховного комплексу №1, у складі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та ліцею, захотіли більше  дізнатись про Острозьку  академію, можливості вузу та перспективи працевлаштування після його закінчення.

Для академії візити старшокурсників вже стали традиційними.  Головне, що цікавило школярів, - умови  вступної кампанії-2011, яка чекатиме на них влітку. Щорічно випускники шкіл міста Шепетівки вступають в Острозьку академію, тому захід проводився на підставі давньої співпраці. Викладачі та студенти факультету романо-германських мов, до яких, до речі, приєдналися представники гуманітарного факультету, надали вичерпну інформацію про ресурсну базу університету, навчальний процес та студентське дозвілля спудеїв Острозької академії. Після екскурсії в музей, школярі мали нагоду дізнатися про різноманітні академічні наукові та культурно-масові заходи,  співпрацю з іноземними університетами, міжнародні обмінні програми та можливості поїздок закордон.

Наприкінці зустрічі школярі отримали інформаційні буклети, де вони знайдуть всі подробиці про навчання в Острозькій академії .

Учні випускних класів зазначили, що вони остаточно визначилися з вибором вищого навчального закладу. Тепер вони докладатимуть зусиль, щоб належним чином скласти тести та здобути необхідні для вступу в Національний університет «Острозька академія» бали.