Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студентка Острозької академії взяла участь у Зимовій школі MediaNext

16.12.2010

У Києві 5-11 грудня тривала Зимова школа MediaNext із застосування сучасних інструментів нових медіа для потреб молодих журналістів, в якій взяла участь студентка IV курсу спеціальності «документознавство та інформаційна діяльність» Національного університету «Острозька академія» Анна Вакуленко.

Тижневу Школу для 30 студентів факультетів  журналістики і медіа-активістів з усіх куточків  України організувала МГО «Інтерньюз-Україна» і  проект MediaNext за підтримки МБФ «Відродження». Портрет учасника Школи – 21 рік, студент факультету журналістики, реалізує молодіжний  проект газети чи працює/cтажується в одній із редакцій газети чи телеканалу. Географія учасників: Запоріжжя, Харків, Донецьк, Львів, Київ, Острог, Южний, Дубно.

«Нам приємно було бачити на Зимовій школі MediaNext 30 амбіційних молодих журналістів і медіа-активістів, які вже за перші дні навчання відкрили для себе можливості нових медіа і сформували чудову команду однодумців. Ми віримо, що за кілька років студенти стануть ключовими обличчями журналістики у себе вдома», – зазначив керівник програм нових медіа МГО «Інтерньюз-Україна» Віталій Мороз.