Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії стартувала вступна кампанія-2010

16.07.2010

У Національному університеті «Острозька академія» 15 липня розпочався прийом документів на 2010-2011 навчальний рік. Нагадаємо, що зарахування до числа студентів університету відбуватиметься на основі сертифікатів Українського центру оцінювання якості освіти та творчого конкурсу (напрями підготовки «літературна творчість» та «журналістика»).
 
Із вчорашнього дня територія Острозької академії переповнена абітурієнтами, які приїхали з усіх куточків України і ще  з досвітку займають чергу до приймальної комісії, щоб подати документи у цей престижний навчальний заклад.
Чому саме Острозька академія, ми поцікавилися в самих абітурієнтів:

Тетяна Циганець, Березнівський район (Рівненська область)
Острозьку академію я обрала через те, що з дитинства мрію тут навчатися. Свою професійну діяльність планую пов’язати з економічною сферою, тому вступатиму на спеціальність «фінанси та кредит» й «економічна кібернетика». Від навчання в академії очікую динаміки, всебічного розвитку та незабутнфіх студентських буднів.

Ірина Сільвеструк, місто Кременець (Тернопільська область)
Крім Острозької академії я, звісно, подаю документи ще в інші начальні заклади. Однак, дуже хотілося б вступити саме до Острозької академії на правничий факультет або ж на психологію. Знаю, що у цьому університеті надзвичайно кваліфікований професорсько-викладацький склад, потужна база навчальних ресурсів і взагалі Острозька академія – дуже престижний навчальний зааклад.

Інна Головченко, місто Старокостянтинів (Хмельницька область)
До Острозької академії я приїжджала  на День відкритих дверей. Мене позитивно вразив виступ ректора Ігоря Демидовича Пасічника та атмосфера, яка тут панує. Хотіла б навчатися на економічному факультеті або на факультеті романо-германських мов, тому й відповідно документи подаватиму на дві спеціальності.

Тарас Полович, місто Золочів (Львівська область)
Про Острозьку академію мені розповіли мої знайомі, які тут навчаються. Вони дуже задоволені рівнем викладання та умовами, які створені в академії. Мрію навчатися на спеціальності «англійська мова та література».