Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

До тижня факультету політико-інформаційного менеджменту викладачі стали акторами

13.05.2010

У рамках святкування тижня факультету політико-інформаційного менеджменту відбулася постановка п’єси «Тиха обитель», у якій майстерно зіграли ролі викладачі цього ж факультету.

В основу п’єси був покладений сюжет комедії американського драматурга Джона Патріка «Дивна місіс Севідж». Роль режисера постановки взяла на себе викладач кафедри психолого-педагогічних дисциплін, керівник театру психодрами Острозької академії Галина Гандзілевська. П’єса в її інтерпретації не лише дала привід посміятися від душі з безглуздих ситуацій, а й задуматися про моральні цінності у сучасному світі.

«Гра у п’єсі дала можливість показати викладачів у зовсім іншому ракурсі – комедійному, емоційно-насиченому. Кожний з акторів зумів увійти у свою роль і вміло передати за допомогою вербальних та невербальних засобів семантику вистави», – зазначила директор Культурно-мистецького центру НаУОА Дар’я Швая.

Виставі передувало «Оскар-шоу», на якому викладачі кафедри психолого-педагогічних дисциплін на чолі з завідувачем кафедри Марією Шугай вручили маски-нагороди студентам-учасникам театру психодрами.