Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти Острозької академії – за здоровий спосіб життя

11.02.2010

У Національному університеті «Острозька академія» відбулося вручення сертифікатів учасникам сертифікатної програми «Здоровий спосіб життя», що проходила з ініціативи декана гуманітарного факультету, професора Василя Жуковського. Студенти прослухали курс із п’яти лекцій за методикою Генадія Шичка, на яких їм розповідали про переваги життя без шкідливих звичок у контексті собріології – науки про тверезий спосіб життя.

Сертифікати отримали ті студенти, які обрали для себе здоровий спосіб життя, а це означає, що вони повністю відмовилися від алкоголю та тютюну та мають право викладати собріологію у будь-яких навчальних закладах.