Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії слухають інтелектуальну музику…

21.05.2009

21 травня в Острозькій  академії відбувся арт-вечір, організація якого здійснюється третій рік поспіль і претендує на традиційність.

Молодь презентувала власні мистецькі інтереси, творчі поетичні доробки, нові почуттєві акорди та настроєву гармонію просто неба у вільному від будь-якого сценарію і порядку стилі, перетворюючи дійство у природній вилив мистецтва, як воно є.

Відкриттям вечора став гурт, що виявив неабиякі смаки студентів Острозької академії. Якщо раніше молодь активно підтримувала рок-ініціативи ( і досі так є ), то на сьогодні аура академії наповнена ще й легкими поєднаннями джазу, блюзу і такого незвичного для України гранжу. Незмінним елементом стала поезія у виконанні авторів, яка вразила не лише словами, а й підсилилася емоційним музичним супроводом.

Дійство завершилося дискотекою у студентському клубі, а глядачі ще раз пересвідчилися, що студенти академії завжди мають вибір , чим зайнятися і чому себе присвятити, мають бажання «працювати» на мистецтво і духовність…