Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Наші гуртожитки перемагають

19.01.2009

Національний університет «Острозька академія» починає новий рік методом підбиття підсумків набутого та  удосконаленого упродовж року минулого. Місце проживання для спудеїв університету – неабиякий фактор успішності гарно складених іспитів та  високих поточних рейтингів.

Нещодавно за сприяння Рівненської державної адміністрації було проведено конкурс на кращий гуртожиток вищих навчальних закладів регіону. У підсумку рада експертів, що відвідувала гуртожитки, висловили думку про те, що кращим місцем у плані створення зручності та умов проживання є гуртожиток №10 Острозької академії, що зайняв третє місце у конкурсі та був нагороджений почесною грамотою-подякою.

Високу оцінку отримали також представники ради гуртожитку, що подбали про досягнення такого рівня облаштування гуртожитку в результаті спільної діяльності з керівником гуртожитку – Марією Терентіївною Ваколюк. Гуртожиток №10 є наймолодшим з усього комплексу студентського містечка, адже був створений менше п’ятиліття тому і на сьогодні продовжує удосконалюватися.