Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Весняний турнір з футболу

18.05.2009

У Національному університеті  «Острозька академія» розпочинається проведення футбольних змагань під назвою  «Кубок академії». Відкритий турнір з футболу організовується вдруге і це вже стало хорошою традицією в житті спудеїв нашої альма-матері. Метою проведення змагань є популяри-зація футболу в НаУОА  та агітація здорового способу життя.Організатором  чемпіонату є спортивний  клуб університету за підтримки Братства спудеїв.

Цьогорічний графік футбольних матчів сформувався так:
понеділок:
1 гуманітарний - ПІМ;
2 право - економіка;
вівторок:
1 міжнародні відносини - іноземна філологія;
2 викладачі - право;
середа:
1 гуманітарний – міжнародні відносини;
2 економіка - викладачі;
четвер:
1 іноземна філологія - гуманітарний;
2 міжнародні відносини - ПІМ;
понеділок 25.05:
1 іноземна філологія - ПІМ.
вівторок:  півфінал;
середа:
матч за 3-4 місця;
на 18.00 фінал.

Минулого року перемогу виборола команда політико-інформаційного менеджменту, яка в фіналі з викладачами перемогла з рахунком 2:0. Цікаво, а хто  ж отримає першість цього року?

Бажаємо командам-учасницям  успіху та  весняного настрою!