Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Свято КВК подарували глядачам острозькі команди

11.06.2009

11 червня у Культурно-мистецькому  центрі Національного університету «Острозька академія» відбулося свято гумору та жартів КВК, що подарувало масу задоволення та веселий настрій глядачам. Участь у заході брали чотири команди: «Полігон», «Парадокс», «Острозькі шнурки» та «Гоп-стоп», кожна з  яких відзначилась своєю оригінальністю та винятковістю.

Свято проходило у чотири конкурси, тобто спочатку команди представляли себе публіці у конкурсі «Візитка», де можна відзначити «Полігон» та «Острозьких шнурків». Саме ці команди сподобались найбільше і глядачам, і журі конкурсу.

Під час «Розминки» своєю кмітливістю і оригінальністю відзначилась молода команда «Парадокс», яка утворилася тільки цього сезону. У двох останніх конкурсах: «Стем» та «Домашнє завдання», до нашої уваги були представлені смішні та насправді парадоксальні сценки, серед яких знову ж таки можна відзначити команду «Полігон», яка покорила публіку завдяки своєму колосальному досвіду участі в КВК.

Також у «Домашньому завданні» неперевершеними були «Острозькі шнурки», які змусили не тільки сміятись весь зал Культурно-мистецького центру, але й насолодитись музикальністю свого номеру.

І на завершення свята КВК було оголошено переможця, яким стала команда «Полігон». Без сумніву, це заслуга не лише їхньої кмітливості та винахідливості, але й досвіду, який надає значну перевагу над молодими командами.