Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Відбувся щорічний «Ярмарок професій-2009»

12.02.2009

З ініціативи декана економічного факультету Людмили Козак та за підтримки студентського наукового клубу «Економіст» у стінах Національного університету «Острозька академія» відбувся щорічний ярмарок професій.

Традиційно на зустріч завітали представники банків «Приватбанк», «Райфайззенбанк», «Аваль», «Форум», «Імексбанк», «Брокбізнесбанк», «Хрещатик», «Сведбанк», «Фінанси і кредит», «БМ Банк». Нагадаємо, що ярмарок професій покликаний допомогти випускникам університету у майбутньому працевлаштуванні.
Під час виступу гості звернули особливу увагу на нинішню ситуацію в банківському секторі. Фінансова криза змусила змінити підходи банків до процесу формування кадрового резерву. Сьогодні основними принципами до відбору працівників стали високі моральні якості, здатність до самонавчання, а також високий рівень фахової підготовки. За словами декана економічного факультету Людмили Козак, криза дозволить роботодавцям виявити справді талановитих людей, місією яких стане розбудова нашої держави.

Наприкінці зустрічі студенти 3-5 курсів мали змогу особисто поспілкуватися з представниками банків. Останні виявили надію на подальшу співпрацю з Острозькою академією та надали базу для проходження виробничої практики.