Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Міжнародний тенісний ITF турнір проходить в Острозькій академії

06.07.2009

6 липня у Національному університеті «Острозька академія» відбулося відкриття Міжнародного тенісного ITF турніру «Ostroh Academy Cup-2009» серед юнаків та дівчат віком до 18 років. Проводити влітку змагання з тенісу стало для університету доброю традицією. І цього року турнір святкує своєрідний ювілей, адже це вже вп’яте Острог збирає талановитих тенісистів з усього світу.

 На урочистому відкритті турніру з вітальним словом до учасників змагань звернулися  ректор Національного університету «Острозька академія» Ігор Пасічник, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Рівненської облдержадміністрації Микола Петренчук, перший заступник міського голови Олександр Корнійчук, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Острозької райдержадміністрації Дмитро Білюк, директор турніру Валерій Ящук.

Цього року за перемогу у турнірі боротимуться представники семи країн: України, Росії, Білорусії, Ізраїлю, Казахстану, Німеччини та Канади. Всього тут зібралося 94 учасники: 48 хлопців та 46 дівчат різних вікових категорій.

Як стверджує головний суддя турніру, суддя міжнародної категорії Олександр Кулик, передбачити перебіг турніру та результат змагань неможливо. Достовірно лише одне – це будуть цікаві і захоплюючі матчі.
Тож  побажаємо успіху усім учасникам!