Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Подаруй частинку свого серця дітям!

01.06.2009

Щорічно 1 червня в Україні та світі святкують День захисту дітей, щоб подарувати їм тепло, турботу та ласку, а особливо тим дітям, які цього потребують найбільше. Тому і студенти та викладацький склад НаУ«Острозька академія» підтримав цю ознаменовану дату.

У такий день все має бути присвячено лише дітям, а найперше це вся наша увага. Відповідно у стінах «Острозької академії» була проведена благодійна акція «Намалюй свій світ», в результаті якої всі зібрані кошти були передані дітям сиротам та з малозабезпечених сімей.

Також в рамках цієї акції діти з Острозької спеціалізованої школи-інтернат №2 відвідали нашу альма-матер, де для них була проведена екскурсія та низка інших заходів, що подарували їм масу позитивних емоцій. Варто відзначити, що організатором даної екскурсії та розважальної програми були студенти та викладачі економічного факультету. У продовж цілого дня вони намагалися привити дітям любов до культурних та історичних пам’яток та подарувати часточку старовинного духу «Острозької академії», який вони могли відчути, слухаючи про історію університету та старовинного міста Острога. Надзвичайно приємно було дивитися на захопленні та сповненні цікавості обличчя малюків, які разом з екскурсоводом поринали у потаємні куточки історії. Не останньою метою було і ознайомлення дітей з сучасним навчальним закладом, як можливим майбутнім місцем їхнього навчання.

Окрім культурно-освітніх завдань, які були поставлені перед організаторами акції, студенти намагалися зробити цей день для них незабутнім та повним вражень. І це їм вдалось, судячи зі слів маленьких учасників благодійної акції, які чудово провели час.

До уваги маленьких глядачів була представлена лялькова вистава «Рукавичка», яка справила велике враження на дітей, які подарували оплески та щирі усмішки студентам, задіяним у виставі.

Одним із заходів були змагання між дітьми «Веселі старти», в яких брала участь і декан економічного факультету Козак Л.В. Слід зазначити, що даний конкурс був найдинамічнішою частиною святкуванні Дня захисту дітей з обездоленими дітьми. З повною впевненістю можна сказати, що ці змагання дуже сподобались їх учасникам, які б з радістю продовжили бавитись в парку «Острозької академії»  ще на довгий час.

Нагородою за всі зусилля у грі та для відновлення енергії було запрошення дітей до святкового солодкого столу у студентському кафе «Vip-спудей», де вони могли поласувати солодощами досхочу.

Дарувати обездоленим дітям любов та тепло наших сердець повинно бути одним з першочергових завдань кожної людини. Спудеї економічного факультету Національного університету «Острозька академія» показали хороший приклад для інших, започаткувавши гарну традицію проводити святкування Дня захисту дітей.