Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Ректор університету Ігор Пасічник спілкувався з учасниками обмінної програми «ECO Leadership»

09.12.2008

9 грудня у Національному університеті «Острозька академія» відбулася зустріч учасників обмінної програми «ECO Leadership» з ректором університету Ігорем Пасічником.

Організація обмінних програм між Канадою та Україною, що дозволяють обмінятися досвідом міжкультурного спілкування, стала для Острозької академії доброю традицією. У грудні завершується двомісячне перебування учасників програми як з української, так і з канадської сторони в Україні.

Зустріч з ректором університету, на базі якого триває програма, є традиційним її завершенням. Цього разу спілкування з учасниками проходило на двох мовах одночасно, що дозволило побачити не лише удосконалені навички спілкування українців внаслідок обмінного досвіду, а й стрімке прагнення канадців вивчати усе українське, національне, передавати досвід організації волонтерської мережі в Україні та безперечно переймати нове від своїх українських друзів.

Зустріч відбулася у формі інтерактивного обговорення вражень від обмінної програми, пропозицій щодо умов їх організації та внесення певних коректив. Загалом учасники обох країн задоволені та  переповнені емоціями, адже вони насправді опанували всі складнощі міжкультурних відмінностей, удосконалювали навички роботи у групах та відпрацювали способи вирішення конфліктних ситуацій.

За словами Ігоря Пасічника, варіативність  програм обміну в наступному році збільшиться, що дасть можливість більшій кількості студентів побувати за кордоном та отримати незабутні враження, незамінний досвід міжкультурної комунікації.