Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

День відкритих дверей в університеті

28.01.2008

У Національному університеті «Острозька академія» 26 січня відбувся День відкритих дверей, у якому взяли участь понад 500 абітурієнтів.

Традиційно наприкінці січня у Національному університеті «Острозька академія» відбувається День відкритих дверей. Цей захід дає можливість абітурієнтам та їх батькам отримати більше необхідної інформації про університет, систему навчання, ознайомитися з правилами прийому на 2008-2009 навчальний рік.

Абітурієнти також можуть спробувати свої сили та перевірити знання, взявши участь у пробному тестуванні. Упродовж цього часу батьки мають змогу поспілкуватися із ректором Острозької академії Ігорем Пасічником та директором Інституту довузівського, заочного та дистанційного навчання Галиною Пастушок.

Щороку в пробних тестуваннях бере участь велика кількість учнів зі шкіл не лише Рівненщини, а й усієї України. Дехто прагне перевірити свої знання, але для багатьох вступ до Острозької академії є чітко визначеним життєвим орієнтиром. «Я мрію стати студенткою Острозької академії, і це моє остаточне рішення. Оскільки Острозька академія – престижний навчальний заклад, де можна отримати якісну освіту», – поділилася враженнями абітурієнтка з міста Славути Хмельницької області.

Після закінчення тестування для абітурієнтів та їх батьків була організована екскурсія, щоб вони могли більше дізнатися про історичне минуле навчального закладу.