Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Економісти відсвяткували тиждень факультету

26.05.2008

"А нам тринадцятий минає..!" Під таким девізом пройшло святкування Тижня економічного факультету в Острозькій академії. Завдяки співпраці студентів, викладачів та декана була підготовлена культурно-мистецька програма проведення тижня економічного факультету, котрий був насичений іграми, конкурсами, шоу, концертами.

У понеділок відбулася акція «Вишиваний рекорд Острозької академії-2008», у результаті якої 200 студентів прийшли до університету у національному українському вбранні. Вишиванка на спудеєві Острозької академії милувала око кожного. З піднесеним настроєм академічні групи презентували святкові привітання улюбленому факультетові на тему «Ось так зростають студенти-економісти!». На завершення денної програми відбулася виставка робіт декоративно-ужиткового мистецтва. Як продовження святкування було проведено турнір з шахів. Перемогу здобули Кучер Андрій та Смик Віталій. На закінчення першого дня дійств відбувся масовий перегляд фільму «Пропала грамота».

У вівторок вранці усіх зібрало караоке, співи й танці. З уст учасників пісенного конкурсу звучали дитячі пісні. Пополудні відбулося підведення підсумків творчої діяльності студентів-економістів. Щорічна презентація літературної збірки уже стала традицією. Цього року літературна збірка вийшла під назвою «CREDO». Ввечері було проведено пригодницьку шоу-гру між студентами та викладачами економічного факультету «Старий монастир». Збірні команди курсів долали перешкоди у стінах Альма-матер, бажаючи здобути перемогу. Не піддавшись містичній атмосфері і досягнувши фінішу, пила шампанське та їла торт команда 3 курсу.

Долаючи екватор святкувань студенти економічного факультету провели інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?», у якій перше місце здобула команда 1 курсу «Терра інкогніто». Також всі бажаючі мали змогу перевірити фортуну у «Веселій» лотереї. Ніхто не залишився без подарунка.

Під кінець святкування амбіції лише розгорялись. У четвер відбувся святковий гала-концерт «А нам тринадцятий минає!..». Прототипом головного героя дійства був малий Тарас, котрий надумав вступати до Острозької академії. Сюжетна лінія перепліталася з танцювальними та пісенними номерами студентів економічного факультету.

П’ятниця – день студентського самоврядування. Нарешті усі помінялися ролями і повноваженнями. Студенти мали змогу відчути себе у ролі викладачів і самостійно оцінити власні знання під час занять. Ось так економічний факультет святкував день народження: із піснями, танцями, віршами, іграми. І навчатись вміємо на відмінно, і гуляти можемо на славу!!!