Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Стипендіальну програму Фонду Віктора Пінчука «Завтра.UA» презентували в академії

24.09.2008

Презентація стипендіальної програми Фонду Віктора Пінчука «Завтра.UA» відбулася 24 вересня у стінах Національного університету «Острозька академія».

Під час зустрічі учасник стипендіальної програми 2006-2007 років, випускник магістеріуму релігієзнавства Острозької академії Михайло Якубович розповів студентам про основні аспекти участі у конкурсі, перемога в якому передбачає виплату щомісячної стипендії протягом року у розмірі 940 грн, фінансову допомогу у реалізації творчих проектів стипендіатів. Переможці також матимуть можливість брати участь у різноманітних проектах і зустрічах, які організовує Фонд.

«Завтра.UA» співпрацює з вищими навчальними закладами України. Одним з партнерів Програми є Острозька академія. Головна стратегічна мета Програми – сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти України з середовища найкращих студентів вітчизняних вищих навчальних закладів. Програма спрямована на те, щоб талановита студентська молодь знайшла гідне свого інтелектуального та професійного рівня місце у різних сферах науки, економіки та суспільного життя країни і стала рушійною силою прогресивних змін в Україні. Стратегічні цілі Програми досягаються шляхом проведення заходів з пошуку та відбору найбільш талановитих студентів вищих навчальних закладів України, які мають високий інтелектуальний рівень, прагнення до отримання знань та самостійної наукової роботи поряд з лідерськими навичками та навичками спілкування. Добір таких студентів здійснюється щорічно на підставі результатів загальнонаціонального конкурсу. Детальніше про умови проведення конкурсу та саму програму можна дізнатися на  офіційному сайті Програми www.zavtra.in.ua.