Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти факультету романо-германських мов представляли Острозьку академію на всеукраїнському рівні

24.04.2008

Нещодавно у Донецькому національному університеті відбувся другий етап Всеукраїнського студентського конкурсу художнього перекладу, у якому взяли участь представники з усіх куточків України.

За результатами конкурсу перше і друге місця за художній переклад з англійської мови на українську відповідно здобули студентки п’ятого курсу факультету романо-германських мов Національного університету „Острозька академія” Ірина Ахтирська та Тетяна Усик. Світлана Олицька – студентка третього курсу цього ж факультету зайняла третє місце за кращий художній переклад з німецької мови на українську. Переможці були нагороджені грамотами та призами.

„Участь у таких конкурсах дає можливість проявити творчий потенціал, здобути досвід та розширити межі свого спілкування, адже студенти, які брали участь в конкурсі приїхали з різних регіонів нашої країни”, - розповіла Світлана Олицька.