Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Вікторія Назарук гідно представила університет на Всеукраїнській олімпіаді з української мови та літератури

20.04.2008

Студентка четвертого курсу спеціальності «українська філологія» Національного університету «Острозька академія» Вікторія Назарук зайняла третє місце на Всеукраїнській студентській олімпіаді з української мови та літератури, яка проходила 13-18 квітня у Херсоні.

Олімпіада відбувається у три тури і передбачає написання письмових робіт з української мови та літератури, а також захист наукових робіт.  Вікторія Назарук представляла роботу на тему «Уроки словесності: методичний та педагогічний аспект та мультимедійний супровід». Також учасники олімпіади мали змогу взяти участь у майстер-класі, який проводила автор методик з викладання української мови та літератури Марія Пентилюк.

Загалом участь в олімпіаді взяли 63 представники з усієї України. Вікторія Назарук зайняла третє місце, поступившись результатами лише учасникам з Херсону та Донецька. Переможці були нагороджені дипломами, а також комплектами літератури, до яких входили тлумачні словники та словники іншомовних слів.