Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

«Шейк» підбив підсумки останнього сезону

19.06.2008

Ректор Національного університету «Острозька академія» Ігор Пасічник особисто привітав учасниць колективу сучасного танцю «Шейк» із завершенням культурно-мистецького сезону під час звітного концерту колективу.

Підсумки своєї річної діяльності «Шейк» підбив на гала-концерті, до якого були залучені також виступи вокалістів, команд КВК, танцювальних та інших колективів культурно-мистецького центру Острозької академії і запрошені творчі гурти міста. Концерт вміщував номери, переважно вже знайомі аудиторії, оскільки вони були відібрані організаторами вечора з-поміж тих, які раніше презентувалися на різних культурно-мистецьких заходах університету.
Учасниці «Шейку» продемонстрували свою різнопланову творчу обдарованість, адже вони були задіяні не лише в хореографічних виступах колективу, а й виконували вокальні номери та інструментальні музичні твори.

«Шейк» вирішив поділитися з глядачами своїми спогадами не лише про цьогорічний мистецький сезон, який запам'ятався його учасницям низкою виступів та участю у фестивалі в Івано-Франківську, а й про попередні роки існування колективу, коли лише з’являлися вже класичні сьогодні його номери.

Наприкінці концерту ректор Острозької академії Ігор Пасічник учасницям колективу «Шейк» та, зокрема, його керівнику Марії Цип’ящук вручив подяку за активну участь у культурно-мистецькому житті університету та міста Острога.