Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозька академія гостинно відчинила двері абітурієнтам

17.05.2008

У Національному університеті «Острозька академія» 17 травня відбувся День відкритих дверей, на який приїхали абітурієнти з різних куточків України.

У рамках заходу абітурієнти та їх батьки зустрілися із директором Інституту довузівського, заочного та дистанційного навчання, відповідальним секретарем приймальної комісії НаУОА Галиною Пастушок, яка розповіла їм про університет, систему навчання та ознайомила з особливостями вступної кампанії 2008 року. Під час зустрічі до уваги аудиторії демонструвалися панорамний тур Острозькою академією та документальний фільм «Ренесанс української нації».

Також абітурієнти мали можливість скласти пробне тестування з англійської мови «Перевір себе» та відвідати майстерню практичного психолога, взявши участь у таких розвиваючих програмах, як «Розвиток впевненості», «Я обираю професію», «Основи інтелектуального росту».

Наприкінці Дня відкритих дверей для гостей була організована екскурсія для ознайомлення з ресурсною базою Острозької академії та її історичним минулим.