Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Учасники обмінних програм зустрілися з менеджером організації «Канада. Світ. Молодь»

15.02.2008

Нещодавно Національний університет «Острозька академія» відвідали другий секретар канадського посольства Тамара Ромас-Фігол та менеджер обмінних програм «Канада. Світ. Молодь» Колін Дірр. Метою їх візиту була зустріч з учасниками двох обмінних програм, які зараз, на момент української фази програми, проживають в Острозі та Нетішині (Хмельницької області). З нагоди приїзду гостей канадські та українські учасники підготували презентації, в яких розповідали про досвід, здобутий під час програми, про унікальні можливості, про власні досягнення та переживання. Спілкування було живим та веселим, воно супроводжувалось показом світлин та невеличкою виставою.

«Ця програма є дуже важливою та потрібною, особливо у вашому віці, - звернулась до молоді Тамара Ромас-Фігол, яка прибула лише на один день. – Вона дає вам можливість здобути безцінний досвід і кожному з вас винести з неї власні уроки».

Колін Дірр вирішив присвятити Острозькій академії трохи більше часу – його перебування в Україні тривало з 11 до 18 лютого. Як повідомив керівник відділу міжнародного співробітництва Острозької академії Едуард Балашов, між ректором університету Ігорем Пасічником та Коліном Дірром було успішно проведено переговори про співпрацю на наступні 2008-2009 роки та обговорено можливість надання академічних кредитів у галузі «Розвиток громади та міжкультурні відносини» для учасників обмінних програм. Українська сторона буде забезпечена такою фінансовою допомогою в Острозькій академії, а канадська – в коледжі Марії-Вікторії у Монреалі.