Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Нова перемога правників

12.02.2008

8-10 лютого у м. Києві відбувся національний раунд ELSA Moot Court Competition (EMCC), присвячений міжнародним економічним проблемам та праву СОТ, що проводиться в Україні вже вдруге. В змаганнях, які відбувалися англійською мовою, брали участь команди з Києва, Харкова, Львова, Одеси, Ірпіня, Дніпропетровська, Донецька та Острога. Особливість проведення такого конкурсу полягала в тому, що він відбувався у формі стилізованого судового засідання та дебатів, під час яких учасники вирішували покладені на них завдання відповідно до норм міжнародного права.

Національний університет “Острозька академія” представляли студенти третього курсу правничого факультету Ашот Агарян (капітан), Грицюк Ірина, Іськович Анастасія та Маркович Вікторія. За результатами змагань команда НаУОА посіла третє місце, поступившись лише конкурсантам з Київського національного інституту міжнародних відносин та Львівського національного університету ім. І. Франка.

Це вже не перше визнання правників Острозької академії на такому рівні. Раніше вони вже займали призові місця на всеукраїнських та міжнародних олімпіадах, змаганнях з правничих наук, а також конкурсах юридичних клінік. Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів!