Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії закінчилися змагання з міні-футболу

11.02.2008

У рамках спартакіади «Здоров’я» в Острозькій академії відбулися міжфакультетські змагання з міні-футболу.

Проведення спартакіади «Здоров’я» стало традиційним у Національному університеті «Острозька академія». У рамках спартакіади щороку відбуваються міжфакультетські змагання з різноманітних видів спорту. Минулого тижня закінчилося протистояння команд з міні-футболу, що відбувалося у приміщенні спортивного клубу університету. Після закінчення ігор суддями на чолі з Дмитром Кулішем були підбиті підсумки турніру.

За результатами змагань переміг факультет політико-інформаційного менеджменту, здобувши 12 балів. Друге місце посів правничий факультет з остаточним результатом у 9 балів, третє місце – факультет романо-германських мов з результатом у 6 балів. Четверте та п’яте місця зайняли гуманітарний та економічний факультети, отримавши відповідно 3 і 0 балів.