Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В академії вирішували проблеми розвитку туризму в малих містах Рівненщини

20.09.2007

У Національному університеті «Острозька академія» 20 вересня 2007 року відбувся круглий стіл – «Стан та перспективи розвитку туризму в малих містах Рівненщини» за участі представників державних органів влади області, бізнесових та громадських організацій. Як зазначив під час вітального слова ректор Острозької академії, професор Ігор Пасічник, проведення такого заходу на базі університету не є випадковим, адже саме Острозький замковий комплекс та Острозька академія отримали спеціальну нагороду в номінації «Визначна пам’ятка духовної України» в рамках Всеукраїнської акції «7 чудес України», що дає реальні перспективи для розвитку туристичної галузі міста Острога. Організаторами круглого столу виступили Сектор туризму та курортів Рівненської обласної державної адміністрації та кафедра документознавства та інформаційної діяльності факультету політико-інформаційного менеджменту Національного університету «Острозька академія».

Під час засідання круглого столу, учасники з різних районів області проаналізували сучасний стан туристичної інфраструктури та окреслили основні проблеми й шляхи розвитку цієї галузі в малих містах Рівненщини.

«Відповідно до напрацювань круглого столу передбачається отримання пропозицій щодо поліпшення стану розвитку туризму в малих містах регіону, які ґрунтуватимуться на співпраці органів державної влади, представників бізнесових та громадських структур малих міст. В перспективі – створення стратегії розвитку туризму в малих містах Рівненської області», - розповіла координатор круглого столу, викладач кафедри документознавства та інформаційної діяльності Національного університету «Острозька академія» Олена Шершньова.