Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти Острозької академії змагалися за Кубок ректора

30.05.2007

З 21 по 29 травня в Національному університеті «Острозька академія» проходили змагання за Кубок ректора з футболу, які традиційно відбуваються в рамках університетської спартакіади «Здоров’я».

В змаганнях взяли участь футбольні команди всіх факультетів, а також команда викладачів. 29 травня відбулися фінальні матчі, в результаті яких стали відомими переможці, якими цього року стала команда гуманітарного факультету. Друге місце у напруженій боротьбі здобули футболісти політико-інформаційного менеджменту, тоді як третя сходинка на п’єдесталі пошани по праву дісталася команді економістів.

Цього разу Кубок ректора не був позбавлений своїх сенсацій. Хоча команда правників традиційно вважається однією з найсильніших в університеті, у цьогорічних змаганнях вони виступили вкрай невдало, зайнявши лише п’яте місце у загальнокомандному заліку, зумівши здобути перемогу лише у матчі з економістами. Крім того, вболівальників приємно здивував сильний виступ футболістів факультету політико-інформаційного менеджменту, які, будучи аутсайдерами минулорічних змагань, цього разу були за крок до здобуття омріяного Кубка, проте їх просування у турнірній таблиці змогли зупинити економісти , які у фінальному матчі перемогли з рахунком 4:1. Тим не менше, від проведених ігор футболісти та їх вболівальники отримали багато позитивних емоцій та повноцінний заряд спортивного азарту.