Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Хоровий колектив представляв Острозьку академію на Міжнародному фестивалі

21.05.2007

Камерний склад хорового колективу Національного університету «Острозька академія» вкотре представив навчальний заклад на фестивалі міжнародного рівня. 20 травня хор виступив на Міжнародному фестивалі хорових колективів у м. Кременці (Тернопільщина), який проводився там у рамках святкування Шевченківських днів та 780-річчя міста.

Студентський хор Острозької академії був єдиним учасником фестивалю, який представляв не спеціалізований на музичному мистецтві вищий навчальний заклад, хоч це не завадило колективу виступити на рівні з рештою учасників. Окрім гала-концерту, який відбувся у Кременецькій музичній школі, камерний хор Національного університету «Острозька академія» взяв участь у зведеному виступі хорових колективів біля пам’ятника Тарасові Шевченку на центральній площі міста та у с. Онишківці (Рівненщина) – у храмі біля джерела св. Анни, відомого чудодійними властивостями.