Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Виставка «Христос – крила вознесіння до небес»

04.12.2007

Третього грудня в Національному університеті «Острозька академія» відбулося відкриття персональної виставки Валерія Леонова «Христос – крила вознесіння до небес», у рамках якої презентуються скульптура малих форм (бронза, кераміка), графіка з використанням живописних елементів.

Валерій Леонов живе в Полтаві, працює в основному на замовлення, у вільний час створює полотна, які й увійшли до експозиції. Творить у містико-релігійному напрямку «Message» або «Послання».

Острозьку академію – місце проведення виставки – обрав його колега Олег Леонов.

Як стверджує митець, він пише картини, які несуть світло над темрявою, ведуть від приземленого до духовного, кожна з них має свій алегоричний зміст.

На згадку про виставку Острозькій академії було подаровано картину «Варіант яйця», яка буде експонуватися в галереї університету.