Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти перемогли в Універсіаді

18.12.2007

Національний університет «Острозька академія» здобув перемогу в студентській Універсіаді серед вищих навчальних закладів Рівненщини.

Універсіада складалася із дванадцяти видів спорту (баскетбол, волейбол, футбол, армреслінг, шахи тощо), у семи з яких студенти Острозької академії здобули перемогу, а в загальному підсумку посіли перше місце.

У спортивних змаганнях взяли участь студенти майже усіх факультетів університету, зокрема особливу активність проявили представники факультету політико-інформаційного менеджменту, а також економічного, правничого та гуманітарного факультетів. Як стверджує завідувач кафедри фізичного виховання НаУОА Генадій Стадніков, така зацікавленість спортом ще раз підтверджує те, що студенти Острозької академії ведуть здоровий спосіб життя та дбають не лише про інтелектуальний, але й про фізичний розвиток.

Крім цього, перемогу здобули й викладачі університету. Перше місце вони посіли у Спартакіаді, яка проводилася серед трудових колективів міста Острога.