Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Проводиться щотижневий круглий стіл «Інформаційне суспільство. Історія. Сучасність»

30.11.2007

У Національному університеті «Острозька академія» з ініціативи кафедри документознавства та інформаційної діяльності факультету політико-інформаційного менеджменту проводиться щотижневий круглий стіл «Інформаційне суспільство. Історія. Сучасність».

Метою діяльності круглого столу є активізація самостійно-творчої пізнавальної діяльності студентів, сприяння самостійній науково-дослідній діяльності у сфері інформаційно-комунікаційного менеджменту, обговорення нових концептуальних теорій розвитку інформаційного суспільства, його основних характеристик та структурних елементів. До функціонування круглого столу залучаються всі охочі студенти Національного університету «Острозька академія». Однак найактивнішу участь у його роботі беруть студенти спеціальності «документознавство та інформаційна діяльність».

За словами координатора круглого столу, викладача кафедри документознавства та інформаційної діяльності Олени Шершньової, такі знання є необхідними для майбутніх інформаційних аналітиків, рекламістів, фахівців у сфері зв’язків з громадськістю, яких готує кафедра.