Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Нова міжнародна програма в Острозькій академії

08.10.2007

Шість студентів Національного університету «Острозька академія» вибороли право навчатися на стипендіальній магістерській дворічній інтегрованій програмі Erasmus Mundus External Cooperation Window (EMECW) для громадян Центральної та Східної Європи. Навчання студентів проходитиме у відомих вищих навчальних закладах Європи за кошти Європейського Союзу.

Учасники програми Сергій Пардус, Костянтин Ватажинський та Марина Манько навчатимуться в Гуманітарній академії ім. А. Ґейштора міста Пултуськ (Польща), Віктор Бондарчук та Людмила Мельничук – у Вільнюському університеті (Литва), Юлія Борушевська – в університеті Деусто міста Більбао (Іспанія). За словами керівника відділу міжнародного співробітництва Національного університету «Острозька академія» Едуарда Балашова, студенти навчатимуться в магістратурі за такими спеціальностями, як «політологія та педагогіка», «єврокультура», «міжнародний бізнес і фінанси» та «європейські студії». Після закінчення навчання студенти отримають диплом магістра європейського зразка.

Нагадаємо, що програма діятиме декілька років, тому студенти Острозької академії, які отримали диплом бакалавра або ж навчаються на четвертому курсі бакалаврату, матимуть можливість заповнити аплікаційну форму та взяти участь у програмі.