Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

«Кубок ректора» розпочався

08.10.2007

У Національному університеті «Острозька академія» 8 жовтня розпочалася щорічна Спартакіада «Здоров’я». Цей спортивний марафон, який триватиме цілий академічний рік та закінчиться влітку під час проведення урочистої церемонії Рекреації, вже традиційно стартував з урочистого відкриття футбольного чемпіонату під назвою «Кубок ректора». Ректор Національного університету «Острозька академія» Ігор Пасічник та голова Братства спудеїв Андрій Демчук привітали футболістів та вболівальників із цією визначною подією в університетському спортивному житті та побажали їм наснаги, спортивного азарту та здоров’я.

Після того, як ректор зробив перший в цьогорічних змаганнях удар по м’ячу, факультетські команди мали змогу і самі продемонструвати футбольну майстерність та перевірити, хто грає краще. Таким чином, було проведено дві гри: перша – між економістами та викладачами - закінчилась з рахунком 2:0 на користь викладачів, тоді як у другій з рахунком 4:1 команда факультету політико-інформаційного.менеджменту здобула перемогу над представниками факультету романо-германських мов. Під час перерв між матчами своїми запальними танцями вболівальників зігріватимуть дівчата з колективу сучасного танцю «Shake».

Нагадаємо, що Кубок ректора триватиме протягом наступних двох тижнів та закінчиться перед початком тижня самостійної підготовки студентів.