Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

До дня народження академії – «сад майбутнього»

30.10.2007

У Національному університеті «Острозька академія» 30 жовтня відбулося відкриття фруктового саду в рамках святкування 431-річниці з дня заснування навчального закладу.

Акція «Сад майбутнього» проходила з ініціативи студентів другого курсу спеціальності «документознавство та інформаційна діяльність» факультету політико-інформаційного менеджменту під гаслом «Подаруй життя!». Фруктовий сад висадили на території поблизу Острозької академії, що тривалий час знаходилася в занедбаному стані. На відкритті «саду майбутнього» були присутні декан факультету політико-інформаційного менеджменту Руслана Каламаж та ректор академії Ігор Пасічник, кожен з яких висадив своє «дерево життя».

«Я хочу подякувати студентам-документознавцям, а також усім, хто нам допомагав, за те, що ви зробили для нашої академії такий чудовий подарунок. Думаю, що посадивши цей сад, ви підняли настрій не тільки собі, не тільки нам, а й багатьом людям на довгі-довгі роки», - зазначила під час відкриття саду Руслана Каламаж.